Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
uva.nl
Marjolein ten Holter

'Omdat de docenten zo verschillend waren, konden ze het beeld van verschillende invalshoeken schetsen. Dat maakte de masterclass zo inspirerend.'

Marjolein ten Holter – Directeur bij Coöperatief Medisch Specialisten Albert Schweitzer ziekenhuis

Ik heb me voor deze masterclass opgegeven omdat ik wilde onderzoeken of toezichthouden iets voor mij zou zijn. Dit is een compact programma dat je toch uitstekend in staat stelt een beeld te vormen van wat er zoal komt kijken bij een rol als toezichthouder.

De masterclass is een gebalanceerd programma waarin veel onderwerpen aangeraakt worden. De docenten waren helder, actief en betrokken en we hebben ons geen moment verveeld. Omdat de docenten zo verschillend waren, konden ze het beeld van verschillende invalshoeken schetsen. Dat maakte de masterclass zo inspirerend.

Ik heb een beter beeld gekregen van de wisselwerking tussen RvB en RvT (RvC): van het belang van goed toezicht, maar ook van het belang goed duidelijk te hebben waar je aan begint voordat je in een dergelijke rol of positie stapt.

Het programma geeft een goede overview, waardoor je óf geïnspireerd raakt om je er verder in te ontwikkelen, óf je je realiseert dat het toezichthouden toch niet helemaal aansluit bij jouw persoon of situatie. Al met al kijk ik er met plezier op terug en zou ik de masterclass zeker aanraden.