Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
uva.nl

UvA Academy In House

waar kennis in actie komt en leidt tot verandering

We leven in een dynamisch tijdperk. Op drie fronten doen zich tegelijkertijd structurele veranderingen voor: de (digitale) technologische veranderingen, circulariteit en duurzaamheid en de verhoudingen tussen maatschappij en mens. Bij de UvA Academy helpen we professionals en organisaties om te gaan met deze veranderingen.  

Onze programma's geven je de inspiratie, de kennis, de tools en het netwerk om het laatste wetenschappelijke inzicht in je dagelijkse praktijk toe te passen. We leren je toekomstige ontwikkelingen te duiden en te anticiperen op de onzekerheid. Om te kunnen navigeren in een complexe wereld. Daarbij maakt het niet uit of je nu werkt bij de overheid, bedrijven, scholen of zorginstellingen. 

UvA Academy in House biedt naast het reguliere aanbod masterclasses, maatwerk voor organisaties. Soms zijn er binnen de organisatie vraagstukken waar geen passend antwoord voor is en waar behoefte is aan meer strategie of organisatieverandering. De inhoud van het programma wordt toegespitst op de realiteit van jouw organisatie. We brengen samen de vraagstukken in kaart en formuleren een maatwerkprogramma. Gericht op het ontwikkelen van toekomstscenario's, het formuleren van een strategie of het doen van een interventie in de organisatie.

We beschikken over een uitgebreid team academici en professionals, om je organisatie te helpen state of the art inzichten en kennis toe te passen. Een didactisch format waar kennis in actie komt en leidt tot verandering. 


Interesse in een masterclass of maatwerkprogramma? We gaan graag met je in gesprek.

  • Waar ligt de behoefte in je organisatie? We starten met een analyse van de problematiek en de uitdagingen. 
  • Gezamenlijke vormgeving van de masterclass of het programma.
  • Afstemming van het programma op de praktijk van je organisatie. 
  • Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname vanuit de Universiteit van Amsterdam.


Voor meer informatie of het inplannen van een afspraak, neem contact op met:

Ed Peelen
E.Peelen@uva.nl