Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
uva.nl

Waarom UvA Academy

Onderwijs verbonden met toponderzoek

De UvA staat voor baanbrekend onderzoek, dat oplossingen aandraagt voor complexe maatschappelijke uitdagingen. De programma’s van UvA Academy zijn uniek doordat ze aansluiten op dit onderzoek. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Multidisciplinair

Onze programma’s geven je de inspiratie, kennis, tools en het netwerk om beter voorbereid te zijn op de uitdagingen van de maatschappij. We belichten vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken. En we combineren academische inzichten met praktijkervaringen en de vragen van individuele deelnemers.

Professionele onderwijscultuur

Deskundige en enthousiaste docenten staan aan de basis van al onze programma’s. Of het nu een inspirerende masterclass betreft of een bijscholingscollege voor alumni, aan de UvA Academy krijg je les van inspirerende UvA-docenten en gastdocenten uit de praktijk.

Ontmoet je oud-studiegenoten en vergroot je netwerk

Onze programma’s zijn afgestemd op de professional met enkele jaren werkervaring. Vaak zijn de deelnemers alumni van de UvA of collega’s uit je eigen vakgebied. Je bouwt verder aan een netwerk van waardevolle contacten binnen het bedrijfsleven, de overheid, maatschappelijke sectoren en de wetenschap.

Flexibel aanbod

De opzet van de programma’s sluit goed aan bij de wensen van de drukbezette professional. Het onderwijs wordt in deeltijd, in de avonduren, blended of volledig online aangeboden.

Incompany: onderwijs op maat

Heeft je organisatie specifieke vraagstukken of wil je een bestaand programma intern aanbieden aan je medewerkers? Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor maatwerkonderwijs en incompany programma’s.

 

Al het wetenschappelijk onderzoek van de UvA op het gebied van communicatie wordt samengebracht in de Academy. Daar leer je wat de laatste ontwikkelingen zijn. In je dagelijkse werk doe je veel op basis van ervaring en intuïtie. Op de Academy wordt jouw behoefte aan bevestiging dat wat je doet goed is, wetenschappelijk onderbouwd – of niet. Henk Meijer, Bestuurder Citymarketing en UvA Academy alumnus Meer lezen over zijn ervaring bij UvA Academy?