Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
uva.nl

Updates coronavirus

Op deze pagina lees je actuele informatie over ons beleid rondom het coronavirus (COVID-19).

Vanaf 25 september 2021

We zijn blij dat we dit najaar onze programma’s weer fysiek kunnen aanbieden! Vanaf 25 september hoeven we geen 1,5 meter afstand meer te houden en vervalt de mondkapjesplicht. De locaties waar veel van onze masterclasses plaatsvinden, externe locaties met horecagelegenheid, houden zich aan de regels van het RIVM. En zoals overal, geldt ook bij ons dat we ons tijdens de bijeenkomsten aan een aantal regels dienen te houden (zie onderstaand). Zo zorgen we er samen voor dat we de bijeenkomsten fysiek kunnen blijven aanbieden. 

  1. Volg de aanwijzingen van de locatie op.
  2. Blijf bij covid-19 (-gerelateerde klachten) thuis.
  3. En vooral ook: wees een beetje lief voor elkaar!

Vanwege de invoering van de coronapas wordt op de locaties gevraagd om een bewijs van vaccinatie of negatieve test. Omdat we als UvA Academy veelal zijn aangewezen op deze externe locaties, zijn we genoodzaakt de regels van de locatie op te volgen. We verzoeken je dan ook vriendelijk je aan de geldende regels te houden.

Hoe krijg je een coronatoegangsbewijs?

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag hebt van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis als je geen herstel- of vaccinatiebewijs hebt. Met de Coronacheck-app kun je het coronatoegangsbewijs ophalen.

Meer informatie over het coronatoegangsbewijs vind je hier.

Wat doe je bij coronagerelateerde klachten?

Mocht je 24 uur voor de start van een bijeenkomst coronagerelateerde klachten hebben, stuur dan een mail naar academy@uva.nl. Je kunt de bijeenkomst eventueel live online volgen. Uitgezonderd hiervan zijn de masterclasses The Future of Strategy, The Future of Work, Toekomst van Organisaties & Organiseren en Grote Denkers over het Onderwijs. 
Het online volgen van de bijeenkomst is geen volwaardige vervanging van het fysiek bijwonen, we zorgen ervoor dat je alles wat er gebeurt in de zaal goed kunt zien en horen. Je kunt echter niet aan alle onderdelen van het programma actief meedoen. Het online volgen van een bijeenkomst zal dan ook anders zijn dan een fysieke aanwezigheid.

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op via academy@uva.nl