Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Voor de uitdagingen van morgen

Onze programma's

The Future of Work

Een masterclass voor beleidsmedewerkers, managers en (HR)professionals van organisaties die adequaat willen anticiperen op een arbeidsmarkt in transitie. Met behulp van wetenschap en praktijkcasussen kom je tot nieuwe inzichten voor verandervraagstukken waar je tegenaan loopt.

The Future of Strategy

Dit is een programma voor strategen, beleidsmakers en ondernemers over toekomstdenken, voorspellen, voorzien en zelfs verzinnen. Over het omgaan met onzekerheid, mixed realities en bijkomende chaos en complexiteit, waarin je je afvraagt op wie en wat je nog kunt vertrouwen. Het vraagt om anders strategisch denken en organiseren.

Toekomst van Organisaties & Organiseren

Voorzien wat er komen gaat, nieuwe uitdagingen identificeren, toekomstbestendige strategieën vormen, realisatiekracht creëren met een wendbare fluïde organisatie. In deze masterclass helpen we managers hun kennis en competenties op het gebied van strategievorming, planning en organisatiekracht verder te professionaliseren.

Digitale Marketing & Communicatie

De wijze waarop we als merken in een digitaliserende wereld communiceren verandert snel en ingrijpend. In deze masterclass laten wetenschappers en professionals uit de praktijk zien wat er verandert. Voor communicatie-, marketing-, media- en brandmanagers / directors die (mede)verantwoordelijk zijn voor de marketing & communicatie.

Masterclass Contentmarketing

Deelnemers krijgen handvatten aangereikt om binnen hun organisatie contentmarketing strategisch en integraal te verankeren en te organiseren.

Issuesmanagement en Communicatie

Hoe ga je om met de issues van deze tijd? Welk standpunt neem je in over maatschappelijke issues, zoals klimaatverandering, vrijheid van meningsuiting en economische gelijkheid? Hoe anticipeer je op issues en hoe manage je ze. Deze 7-delige masterclass helpt je om te navigeren.

Toekomst van de Stad

Deze masterclass is ontwikkeld om je kennis over stad & stedelijkheid te verdiepen en op te frissen. Verken de toekomst. Voor o.a. ambtenaren, professionals op het gebied van ruimtelijk beleid, ruimtelijk strategen, gebiedsontwikkelaars, planologen, onderzoekers, adviseurs, leraren, bestuurskundigen en beleidsmedewerkers.

Omgevingspsychologie

Omgevingspsychologie verdiept zich in de vraag hoe de gebouwde omgeving ons gedrag, waarneming en beleving beïnvloedt. Met deze kennis kunnen gebouwen en gebieden optimaal worden afgestemd op hun gebruikers, zodat zij effectief, creatief en efficiënt kunnen functioneren.

Privacy: The Next Step

Deze masterclass behandelt in 7 modules het juridisch, psychologisch, technologisch, economisch en ethisch perspectief van privacy. Deze masterclass gaat in op hoe privacy officers, functionarissen gegevensbescherming, cyber security specialisten en andere professionals binnen hun organisatie kunnen borgen dat zowel de mogelijkheden van data worden benut als de risico’s worden beheerst.

Masterclass Grote Denkers over Onderwijs

In de waan van de dag is er vaak weinig ruimte voor reflectie binnen het onderwijs. Met deze masterclass nemen we de tijd om te denken, vragen te stellen, te discussiëren en te reflecteren. Door te kijken naar vier meesters in de filosofie en naar actuele thema’s, komen belangrijke vraagstukken in het huidige onderwijsklimaat aan bod.

Bootcamp Contentmarketing

Wil je aan de slag vanuit een redactionele invalshoek met contentmarketing? Deze tweedaagse bootcamp is bedoeld voor contentmarketingprofessionals die willen verkennen hoe je goede content creëert voor mediatypen als podcast, blogs, films en augmented reality.

Event Design Certificate Program

(In English) This program is for changemakers, such a program managers, event managers and marketing managers who want a hands-on approach to understanding, designing and delivering events that matter.

Toekomst van Ouder worden

De nieuwe UvA Academy masterclass Toekomst van Ouder worden - de Longevity Economy is voor managers en beleidsmakers die te maken hebben met het vergrijzingsvraagstuk.

Maatschappelijke Opvang & Beschermd Wonen

Masterclass om gericht te kunnen sturen op ontwikkelingen in MO & BW. Voor beleidsmakers in het sociale domein op het gebied van MO & BW, GGD, veilig thuis, wonen en werk en inkomen.

In Company

Wil je één van onze masterclasses of een combinatie aanbieden binnen je eigen organisatie? Dan kunnen we een op maat gemaakt programma voor je vormgeven.